Tarih: 21.03.2024 22:41

AK PARTİ ERZURUM İL BAŞKANI AV. KÜÇÜKOĞLU, AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ MODELİ TARİHE ALTIN HARFLERLE GEÇMİŞTİR'

Facebook Twitter Linked-in

Cem BAKIRCI'NIN HABERİ
ERZURUM - AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu, "Allah nasip ederse, 1 Nisan'da tekrar kıymetli Erzurumlu hemşehrilerimizin teveccühünü kazanacağız. 'Yeniden Erzurum' , 'Yeniden AK Parti' ,'Yeniden Mehmet Sekmen' diyerek kazanacağız" dedi.

'Dadaşlar 31 Mart'ta yine sevdasını, yine vefasını gösterecek'

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın Erzurum'a ayrı bir gönül sevgisi taşıdığını, 16 Mart'ta yaptığı miting konuşmasında,  Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde Cumhur İttifakı'na verdiği destek için Erzurumlulara teşekkür eden Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'nın, “Cumhur İttifakı'nın en verimli netice aldığı illerin başında Dadaşlar Diyarı Erzurum yer alıyor. Dadaş farkını, vefasını, sevdasını yine gösterdi. 31 Mart'ta yine vefasını, farkını gösterecek' mesajını verdiğini, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin  yerel yönetimlerde bir marka, hizmet ve eserin adresi olduğunu ifade eden Av. Küçükoğlu, şunları kaydetti.

'Belediyecilik hizmet işidir, belediyecilik hizmet yarışıdır.'

"AK Parti demek üretkenlik demek, çalışkanlık demek, gayret demek, birlik demek, kardeşlik demek, Türkiye demek, Türkiye Yüzyılı demek. AK Parti demek kadim şehir Erzurum'un tarihiyle, kimliğiyle, geçmişiyle, karakteriyle, özüyle, olması gerektiği haliyle buluşturacak belediye başkanını milletimizin önüne takdim etmek demektir.Belediyecilik hizmet işidir, belediyecilik hizmet yarışıdır.
'AK Parti'de hizmet belediyeciliği anlayışı var'
AK Parti, her şart ve zorlukta, ilkeli ve tutarlı bir siyasetle ülkeyi yönetmektedir. Günlük, popülist siyasete prim vermemektedir. “Verdiği Sözü Tutan, Gerçekleştiremeyeceği Vaatte Bulunmayan” bir parti olarak,kurulduğumuz günden bu yana her seçim döneminde, bir önceki seçimde verdiğimiz vaatlerin ne kadarını gerçekleştirdiğimizin hesabını milletimize vermekteyiz. İşte bu sebeple biz de hizmet belediyeciliği derken, gönül belediyeciliğini de içine alan daha kapsamlı bir anlayışı ifade ediyoruz.

 

 

'Kalkınma yerelde başlar, Erzurum'u marka değer yüksek şehir konumuna getirdik'

Dünyadaki kalkınma yarışının sadece ülkeler üzerinden yapılmadığının bilinciyle değişen dünyanın farkında olarak biz, “Kalkınma yerelde başlar” dedik. Bunun için her bir şehrimizi “Marka Şehir” haline getirmeye çalıştık ve halen de bunun gayretindeyiz. Bu sayede bugün Erzurum'da kentsel dönüşümün mimarı olan, Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen'nin tecrübesi ile Erzurum'u marka değeri yüksek şehir konumuna getirdik ve yeni projelerle getirmeye de devam edeceğiz.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —